Per la jornada intensiva escolar, que enguany és del 10 al 21 de Juny, l’AFA us proposa EL CASALET del BIG BEN .

Aquest casal està dirigit a tots els cursos, serà de dilluns a divendres, de les 15:30 a les 17:00 de la tarda. El seu cost és de 50€ en total o 7€ diaris si en voleu fer un ús de dies puntuals.

Tots els participants gaudiran al mateix temps que aprendran i/o milloraran l’adquisició de la llengua anglesa i d’altres habilitats com la psicomotricitat, el respecte, la companyonia, el treball en equip, l’autoconeixement i potencialitats pròpies, el compromís, les emocions, etc.

Activitats proposades:
  • ART & CRAFTS (Manualitats): aquesta activitat està adequada a cada franja d’edat i també a les habilitats de cada participant.
  • SCIENCE (Experiments – Ciències): “M’ho van explicar i ho vaig oblidar. Ho vaig veure i ho vaig comprendre. Ho vaig fer i ho vaig aprendre”. Aquesta és la raó per la qual es potencia l’experimentació dels aprenentatges dels participants.
  • COOKING PROJECT (Taller de cuina, segons espai i material a disposar): en aquest taller podran experimentar còmodament en petits grups, amb el material adequat i sempre guiats pel/la monitor/a, i sempre tenint cura de les al·lèrgies a diferents aliments.
  • JOCS COOPERATIUS: jocs d’aigua, jocs en equip i jocs tradicionals…en llengua anglesa com a clau. Així els nens/es aprenen vocabulari nou sense adonar-se’n.
Metodologia de treball:

* La realització d’activitats variades en grups d’edats o bé en grups d’edat mixtes, en funció de l’activitat proposada.
* La garantia de la qualitat dels professionals (monitors i/o altres) que intervenen en el projecte, disposant de titulacions, especialitats i/o experiències i que esdevenen un referent positiu per al grup de participants, guiant-los i orientant-los en aquesta experiència. Empresa amb més de 13 anys d’experiència.
* L’acompanyament dels participants perquè esdevinguin agents actius del projecte.
* La utilització de la Intel·ligència emocional, les Intel·ligències múltiples i el treball en valors.

 

  • PREINSCRIPCIONS OBERTES AL WEB DE L’AFA DEL 10 AL 17 DE MAIG a través d’aquest formulari.
  • A PARTIR DEL 20 DE MAIG, ELS RESPONSABLES DEL CASALET CONTACTARAN AMB ELS PREINSCRITS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ.