Obrim el període de preinscripcions pel 1r trimestre dels Cursets de Natació, que oferim amb conveni amb la piscina Uesports de Salt, pel proper curs 2019-2020, i que començaran el proper mes d’octubre. Podeu fer la inscripció a través del formulari de més avall fins al proper 18 de juliol. El mes de setembre se us confirmarà la plaça.

DESTINAT A: totes les edats; LLOC: piscina municipal de Salt
PERIODICITAT: 1 o 2 dies a la setmana
DURADA: D’octubre de 2019 a juny de 2020, dividit en tres trimestres.
PREU i HORARIS: veure graella al document enllaçat (són preus especials per famílies sòcies de l’AFA);

INFORMACIÓ ADDICIONAL:
Cobrament del rebut: del dia 20 a 25 del mes anterior a l’inici de l’activitat trimestralment.
QUÈ: tenir autonomia en el medi aquàtic i adquirir beneficis de tipus físic,psíquic i de relació social. És un dels esports més
complerts.
QUI: UESPORTS SALTCOM – Es faran grups segons edats i nivells amb un nombre d’alumnes mínim de 6 i màxim de 14. Es lliurarà un informe que valorarà l’aprenentatge de l’infant a final de cada trimestre.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu enviar un correu a extraescolars@afanoudequart.cat

INSCRIPCIÓ PISCINA 2019-2020:

Activitat amb conveni (Totes les edats. Un o dos dies a la setmana. Veure horaris disponibles al document enllaçat més amunt)

Nom de l'infant:

Data de naixement:

Curs:P3P4P51r2n3r4t

Necessita bombolleta
NO necessita bombolleta


Especificar l'ordre de preferència, indicar dia i horaris: Exemple: 1-Dilluns de 17.30 a 18.15h. 2-Dimecres de 18.30 a 19.15

Un dia

Dos dies

Especificar l'ordre de preferència, indicar dies i horaris:


Observacions:


En/Na , amb DNI , com a mare/pare/tutora/tutor de l'infant mencionat, l'autoritzo a participar a l'activitat en qüestió i em declaro conforme amb el sistema de funcionament i gestió de la mateixa.

Adreça de correu electrònic:

Telèfon:

Rebreu un correu electrònic a mode informatiu resumint la vostra tria.D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (RGPD) sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer del qual AFA Nou de Quart és responsable.

Les dades facilitades seran utilitzades per les tasques pròpies de les gestions per l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola 9d4t. L'associat/ada dona la seva autorització pel tractament de les mateixes. El responsable del fitxer és l'AFA de l'Escola 9d4t, el domicili social és c/Mas Ferriol 1-3, 17242 de Quart.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, d'acord amb la normativa vigent, enviant-nos un email a info@afanoudequart.cat.