Cada curs, l’AFA ofereix un conjunt d’activitats extraescolars, tant al migdia com a la tarda durant els dies lectius.

Enguany, amb la situació adversa de la Covid-19, hem vist com els requeriments per a fer les activitats eren molt exigents i posaven damunt la taula un seguit d’incerteses i inconvenients que no hem aconseguit resoldre per poder iniciar les activitats el primer trimestre.

Les exigències de neteja abans i després de les activitats, la diversitat de professionals que gestionem, la impossibilitat d’oferir activitats al migdia, i la dificultat d’establir unes rations suficients i en consonàcia amb els grups de convivència de l’escola, han estat els principals motius pels quals des de l’AFA hem decidit ser prudents i limitar-nos, de moment, a oferir un servei de Bona Tarda per a la conciliació familiar.

Valorarem bé la situació durant el primer trimestre del curs i estudiarem amb els diferents talleristes i l’escola com podem fer possible l’organització de les activitats amb garanties de cara al gener de 2021.

Així doncs, es mantindrà el Servei Bon Dia als matins i oferirem també el Servei Bona Tarda (a partir del mes d’octubre, cada tarda, horari de 16.15 a 18.00h) per ajudar a la conciliació familiar. Per fer ús d’aquests serveis cal ser família sòcia de l’AFA. Ja us podeu inscriure al Bon Dia i properament obrirem el formulari d’inscripció al servei Bona Tarda.

Us facilitem els contactes d’entitats del poble de Quart que els darrers cursos han ofert activitats esportives. Desconeixem si aquest curs 2020-2021 tenen pensat seguir amb les activitats, us animem a contactar-hi.