El passat 11 de Març es va participar en una acció coordinada i conjunta d’un centenar d’associacions de famílies d’alumnes a tot el país i ens agradaria posar-vos al corrent d’aquesta activitat. La majoria, una vuitantena, era de les comarques gironines i l’AFA del 9d4t en va ser partícep. L’objectiu principal d’aquesta trobada va ser pressionar els ens reticents a cedir la gestió dels menjadors escolars a les famílies ja que el Departament d’Educació ha creat un marc legal que així ho permet. Aquesta acció es va dur a terme mostrant força, coordinació, determinació i arguments contundents per assolir l’objectiu.
Director General Juanjo Falcò va convocar als Ccomarcals per tornar a incidir en la Llei d’acompanyament com a marc legal als convenis i ara toca estar alerta als moviments dels Consells Comarcals. Encara no podem saber el resultat de la trobada, ja que, a causa de la situació que ens acompanya aquests dies, la Comissió organitzadora de la jornada va decidir anul·lar-la. Tan aviat com puguem, informarem si s’opta per un altre tipus de format o es posposa fins que es pugui celebrar presencialment. Sigui el que sigui estarem molt pendents
Aprofitem aquest espai per donar les gràcies a tots els companys que ens representen i que lluiten conjuntament perquè #VolemLaGestió dels #MenjadorsEscolars.

            Podeu seguir totes les accions al Twitter @ampas_i@afa9d4t