La Quota Voluntària és un projecte aprovat en l’assemblea del mes de juny del curs 2018-2019 i la seva continuïtat va ser ratificada en l’assemblea de juny del curs 2019-2020.

A finals del curs 2020-2021 es tornarà a valorar la seva viabilitat econòmica i la seva utilitat en relació als seus objectius: avançar cap a un 100% de famílies sòcies perquè totes es puguin sentir part de l’AFA, i que tots els infants i famílies puguin gaudir dels serveis que oferim i quedar coberts per les assegurances.

Les activitats i serveis que gestiona l’AFA suposen una despesa en contractació, en compra de material, etc. Per finançar-ho, l’AFA necessita rebre de les famílies una quota anual, que des de la junta de l’AFA recomanem que sigui de 15€ per unitat familiar. Aquest import pot ser superior o inferior per poder garantir que cap família queda exclosa per raons econòmiques.

Tot i això, tal i com el seu nom indica, l’import de la quota és voluntari, cada família tria quin serà l’import de la seva aportació. En el formulari de família sòcia (alta nova o renovació que trobareu a la pàgina “Alta de família sòcia”), podreu decidir la quantitat que voleu aportar. Desitgem que ho feu amb tota la responsabilitat que aquest gest demana.

Si voleu conèixer els beneficis que us ofereix associar-vos a l’AFA, cliqueu la imatge.