Matinal

La nostra escola té la sort d’estar situada en un entorn natural al costat del bosc, però per contra està feta amb barracons els quals volíem fer més bonics i confortables. El pati és molt gran, però a l’inici totalment inhòspit, i el volíem enriquir amb elements de joc pels nostres infants.

Per tal de poder fer aquestes millores, l’escola Nou de Quart i les famílies dels alumnes realitzem conjuntament desde el curs 15-16 una activitat anomenada matinal, on tothom hi participa de forma voluntària, alhora que esdevé un espai de trobada i cohesió entre tota la comunitat educativa.

El projecte de les matinals va ser ideat des de la comissió mixta de pati formada per alumnes, mestres, famílies i AFA.

En un inici, els treballs es realitzaven a hores de pati i menjador amb les famílies i mestres, però la feina que s’havia de fer era tanta que amb aquelles estones no n’hi havia prou. L comissió mixta de pati va organitzar la primera matinal durant el curs 2015-2016. En aquestes matinals es van fer coses meravelloses però ens mancava ser més productius i estar millor organitzats.

Va ser durant el curs 2017-2018 que el projecte es va consolidar ja que l’organització, promoció i comunicació es van millorar de manera que la matinal van ser un èxit total.

L’AFA subvenciona l’esmorzar i l’escola subvenciona el cost material de les actuacions. I així és com entre mestres, pares, mares, alumnes, ex-alumnes, i també amb la col·laboració de les brigada municipal, cada curs hem gaudit d’una vetllada de cohesió de la comunitat educativa alhora que hem construït una escola millor.

Matinal 2022