Matinals

La nostra escola té la sort d’estar situada en un entorn natural al costat del bosc, però per contra està feta amb barracons els quals volíem fer més bonics i confortables. El pati és molt gran, però a l’inici totalment inhòspit, i el volíem enriquir amb elements de joc pels nostres infants.

Per tal de poder fer aquestes millores, l’escola Nou de Quart i les famílies dels alumnes realitzem conjuntament desde el curs 15-16 una activitat anomenada matinal, on tothom hi participa de forma voluntària, alhora que esdevé un espai de trobada i cohesió entre tota la comunitat educativa.

El projecte de les matinals va ser ideat des de la comissió mixta de pati formada per alumnes, mestres, famílies i AFA.

En un inici, els treballs es realitzaven a hores de pati i menjador amb les famílies i mestres, però la feina que s’havia de fer era tanta que amb aquelles estones no n’hi havia prou. L comissió mixta de pati va organitzar la primera matinal durant el curs 2015-2016. En aquestes matinals es van fer coses meravelloses però ens mancava ser més productius i estar millor organitzats.

Va ser durant el curs 2017-2018 que el projecte es va consolidar ja que l’organització, promoció i comunicació es van millorar de manera que la matinal van ser un èxit total.

L’AFA subvenciona l’esmorzar i l’escola subvenciona el cost material de les actuacions. I així és com entre mestres, pares, mares, alumnes, ex-alumnes, i també amb la col·laboració de les brigada municipal, cada curs hem gaudit d’una vetllada de cohesió de la comunitat educativa alhora que hem construït una escola millor.

Matinal 2023

Matinal 2022