Extraescolars

Cada curs, l’AFA ofereix un conjunt d’activitats extraescolars, tant al migdia com a la tarda, durant els dies lectius.

Des de la comissió d’extraescolars i serveis, us presentem la proposta d’activitats extraescolars que s’ofereixen durant el període d’octubre 2024 a maig 2025. 

Recordem que per fer qualsevol servei o activitat organitzat per l’AFA (extraescolars, curs natació, servei Bon dia, servei cangur, casalet tardes juny, etc.) la família ha de ser sòcia de l'AFA.

El dossier d’extraescolars que trobareu al peu de la pàgina conté tota la informació d’horaris, preus i talleristes.

El dia 10 de setembre de 2024, a les 17:00 h, es durà a terme un showroom d’extraescolars al pati de l’escola, en el qual les famílies podreu parlar directament amb els talleristes.

El període d’inscripcions a les extraescolars serà del 10 al 17 de setembre.

Trobareu el formulari d’inscripcions en aquest enllaç (el formulari estarà disponible el 10 de setembre).

Un cop acabat el període de preinscripcions, es procedirà a la formació dels grups de les diferents activitats. Si el nombre d’infants inscrits no arriba al mínim exigit pel tallerista, serà aquest qui decidirà si es forma el grup o no. Si el nombre d’infants inscrit supera l’oferta de places i no hi ha possibilitat d’ampliar grups, es ponderaran les inscripcions en funció de si l’infant estava inscrit a l’extraescolar el curs anterior i l’ordre d’arribada de les inscripcions.

L’AFA informarà a les famílies sobre quines extraescolars han format un grup, i que, per tant, es duran a terme durant el curs. Llavors els talleristes es posaran en contacte directament amb les famílies per acabar d’informar sobre la dinàmica de l’extraescolar, contacte, forma de pagament, etc.

Les extraescolars començaran la primera setmana d’octubre 2024 i finalitzaran la darrera setmana de maig 2025.

Per a cadascuna de les activitats es pagaran les següents matrícules a l’AFA:

· 1a activitat: 10 €; · 2a activitat: 8 €; · 3a activitat: 6 €; · a partir de la 4a activitat: 4 €

         Per exemple, si un infant fa 3 activitats, es cobrarà: 10+8+6 = 24 €

Altes i baixes d’una activitat extraescolar:

Si es vol inscriure un infant a una extraescolar un cop hagi finalitzat el període d’inscripcions, cal enviar un correu a extraescolars@afanoudequart.cat i la comissió d’extraescolars reenviarà la petició de la família al tallerista, el qual decidirà si accepta la sol·licitud en funció del nombre d’infants que estan fent l’extraescolar i d’altres factors que puguin afectar el funcionament de l’activitat.

Si es vol donar de baixa un infant d’una extraescolar, cal tramitar-ho directament amb el tallerista. Malgrat això, també cal avisar a la comissió d’extraescolars de l’AFA perquè aquesta ha d’informar a l’escola sobre la baixa de l’alumne, sobretot pel que fa a l’autorització de lliurar els infants als monitors de les extraescolars.

Per a qualsevol aclariment o consulta, teniu a la vostra disposició la bústia de la comissió d’extraescolars i serveis extraescolars@afanoudequart.cat

DOSSIER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 24-25.pdf